Thread Closed 
Lectia III - Aparecium
09 Sep 2012, 17:50
  • Soimeanca ii zambi profesoarei. Stia ca avea sa o lamureasca si ca nu avea sa fie dezamagita de raspuns. De asteptat, putea sa astepte si mai mult, nu era o problema. Ema era rabdatoare din fire.
    Isi indrepta atentia asupra pergamentului din fata ei. Doua vraji pe care dorea sa le studieze la ora de Transfigurare... Asta era simplu. Asa ca isi lua pana si incepu sa scrie.

Intotdeauna mi-am dorit sa invat sa fac vraja 'Draconifors'. Ce-i drept, imi doresc sa o pot stapani de dragul surorii mele, o pasionata de dragoni ce lucreaza la Sanctuar. Casa ei este plina de mici statuete ce intruchipeaza dragoni.
    De asemenea, mi-ar placea sa studiez
    'Duro', vraja de durificare. O consider o transfigurare practica, mai ales in domeniul luptelor magice. Se poate dovedi o transfigurare salvatoare de vieti. Si - de ce nu? - o vraja ce poate petcetlui soarta unei lupte.

Ema se gandi sa incheie, insa mintea ei zbura spre o alta vraja. Regreta ca vorbise de prima cand putea sa pomeneasca de cea la care se gandea acum, insa, pe de alta parte, ii venea greu sa taie. Ar fi stricat aspectul lucrarii. Se stramba usor si se decise sa aduca vorba despre ea alta data, asa ca stranse pergamentul si se ridica pentru a-l lasa pe catedra.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Lectia III - Aparecium - by Artemis B. Ricardi - 06 Sep 2012, 09:10
RE: Lectia III - Aparecium - by Katerina Hale - 06 Sep 2012, 10:00
RE: Lectia III - Aparecium - by Ema Snow - 06 Sep 2012, 10:02
RE: Lectia III - Aparecium - by Katerina Hale - 06 Sep 2012, 16:02
RE: Lectia III - Aparecium - by Ema Snow - 06 Sep 2012, 17:51
RE: Lectia III - Aparecium - by Ema Snow - 08 Sep 2012, 14:34
RE: Lectia III - Aparecium - by Ema Snow - 09 Sep 2012, 17:50

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post