|
10 Sep 2012, 08:35
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O asculta si ridica din umeri,de parca ea era marele psihiatru iar el doar pacientul care si-a aflat boala. Problema e ca el se cam indoia de diagnosticul pe care il purta cu sine de vreo 21 de ani. Avea toate simptomele insa in realitate,ceva nu se lega acolo. Isi alunga acest gand,avand ca varianta pur si simplu dorinta de negare,pe care si pe aceasta o punea sub semnele intrebarii.
'' Fie cum spui,Grace. Pare-se ca ai gasit ceea ce cautai si ma bucura acest lucru. Ai spus ca ai facut cercetari in urma dorintei de a putea deveni ceea ce vrei. Dar ce vrei? Ce asteptari ai de la viata? Cum de ti-a venit aceasta pasiune?''
Era curios. Extrem de curios,intr-adevar,fiindca nu mai cunoscuse pe cineva care sa se comporte cu el astfel desi stia ce putea sa i se intample in compania lui. Probabil ca isi daduse seama ca el nu isi dorea decat sa fie acceptat. De societate,de el insusi,de familie. Sa fie iubit pentru ceea ce era. Si nimeni inafara de Grace nu il primise in lumea ei,chiar si partial,fara a il pune la diverse incercari privind moralitatea si loialitatea lui.
'' Iarta-mi indiscretia,nu e nevoie sa raspunzi daca nu vrei insa intotdeauna am considerat ca mi-a lipsit o persoana cu care sa port o conversatie. Genul meu de conversatie.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|