Never apologize
|
10 Sep 2012, 09:38
|||
|
|||
Arunca o privire scurta spre sticla de vin. Mda... Spera sa fie cea mai buna alegere. Dar acum avea lucruri mai importante de indeplinit. Tanara se intoarse spre el pentru a-i zambi politicos.
" Oh, dar nu e cazul sa te ingrijorez ca esti indiscret" facu ea. Lucrurile deveneau indiscrete atunci cand se manifesta latura pudica a fetei. Si in plus, tinand cont de faptul ca nu o deranja, intreaga situatie i se parea corecta. Si ea atacase cu intrebari pe care probabil nu trebuise sa le puna, insa Kurt raspunsese fara a da semne de enervare. " Mi-ar placea sa ajung profiler. Sa pot analiza comportamentul faptasului pe baza ramasitelor unei crime. Asa ca m-am apucat sa studiez psihologia." I se parea ca e meseria care ii permita sa faca ce doreste fara a se face de ras prin slabiciunea ei. Ea nu avea in sange puterea de Auror, asa cum era tatal ei. Nu se vedea lucrand la partea fizica, alergand de colo colo si luptandu-se cu criminali. Nu putea sa se convinga sa-i vada ca pe o prada. In fond, orice vinovat era un om, chiar daca unul lipsit de inima. Ei ii placea sa actioneze din umbra, sa fie de ajutor. Sa se gandeasca, sa analizeze si sa previna posibilele accidente. Daca lasa orgoliul ceva mai liber, se bucura sa spuna ca isi dorea sa fie creierul din spatele actiunii. Isi pleca privirea, gandindu-se la un raspuns potrivit. Cum incepuse totul? Dintr-o nevoie. Nu, asta era o minciuna. Se gandi in trecut si mai ca ii era rusine. " Sincer, totul a inceput dintr-o copilarie. Sunt foarte competitiva cand vine vorba de sora mea, asa ca atunci cand ea a inceput sa studieze metodele de a alcatui un profil, am tacanit-o sa ma invete si pe mine. Se pare ca la ea a fost un subiect trecator, in timp ce la mine s-a dovedit o pasiune" Ridica usor din umeri, simtindu-se ca o copilita. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|