|
|
10 Sep 2012, 14:32
|
|
William Knight
|
RP Posts: 110
Casa: Niciuna
Galeoni: 1080
Slujba: Vanzator la "Vajthat Magic"
|
|
- Un zambet inocent ii inflori pe fata. Nu era inca obisnuit sa auda de la altii cum Ema il vorbea tot timpul.. de bine. Inca ramasese la etapa aceea in care flutura mana in aer persoanelor necunoscute care ii spuneau Darren Longdon, nu?! Mi-a spus mama ta ca ai crescut.. dar nu mi-a venit sa cred cand te-am vazut ca te-ai facut asa mare. Mai spunea si ca practici vajthat, asa e? Chiar te pricepi? Ei bine, bafta in continuare, fiule!
Baiat blond cu miscari de macho si cu breton stramb? Ei bine, el se multumea cu parul lui tuns scurt. Nu era cine stie ce interesat in coafuri extravagante. Prefera simplitatea. Ciocolata, pe Ema, florile, cainii, apusurile pe malul marii.. toate acestea faceau parte din viata lui.
"Stai chill, frate! Nu am nimic cu tine. Poate reusesc sa pun cateva vorbe bune pentru tine si vei fi iertat."
Baiatul nu era periculos. Era genul de prieten cel mai bun care, isi apara prietenii cei mai buni. Si el era asa.. uneori. Fusese uneori. Acum era tot timpul. Fiindca cand fata aceea acea cu ochii verzi ii zambi.. ii deschisese ochii totodata. Il trezise la realitate. El era si el la fel de sufletist si prietenos ca si Hawkeye.. dar ascunsese asta in tot acel timp.
~ the stars are veiled~
“I spend so much time thinking about all the answers to the problem …
that I forget what the problem actually was.”
![[Image: bj98p5.gif]](http://i49.tinypic.com/bj98p5.gif) .
Innocent liars member
Kate's cloneee :3
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|