|
10 Sep 2012, 22:01
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Da, era buna strategia soimencei, oricum doar pe aia o aveau insa se lasa pe mana ei. Isi scoase si ea pana din geanta pentru cursuri pe care o carase dupa ea si apoi lasa geanta sprijinita de spatarul scaunului. Isi umezi buzele si se intoarse spre Ema, zicand:
- Pai, ai luat ciorna si poti nota pentru inceput cateva idei. Apoi dupa ce ne-am stabilit ideile scriem cateva paragrafe, iau si eu o ciorna si apoi cand finalizam trecem pe foaie curata si cu toate. Insa probabil vom avea nevoie si de niste imagini, de aceea avem nevoie de asta. Spuse ea si scoase din geanta ei o carticica intitulata in limba veche "Merlin si inceputurile magiei":
- Se traduce "Merin si inceputurile magiei", sunt ceva informatii insa nu foarte multe, mai multe poze insa sunt sigura ca avem nevoie de ele la final. Si da, putem incepe cum ai zis tu. Prima data cum a aparut magia din cauza lui Merlin si apoi etapele in care s-a dezvoltat, iar la final putem pune poze si sa zicem cum se manifesta magia din zilele noastre, adica pana in zilele noastre.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|