un nouveau chapitre
11 Sep 2012, 08:58
  • Ema nu se putu abtine sa nu rada.
    " Oh, dar nu e vorba de puteri paranormale sau Legilimantie" chicoti ea, apoi ridica din umeri. " Sunt Soimeanca. Cred ca Biblioteca e al doilea loc al meu din castel, dupa camerele Casei. "
    Ridica usor din sprancene, mirata, atunci cand mana Cercetasei incapu pana la cot in gentuta. Initial, Ema incerca sa-si imagineze cum o tinea, dar apoi se gandi ca poate era vrajita. Nu ar fi fost pentru prima oara cand vedea asa ceva, insa se gandi serios ca ar trebui sa invete si ea astfel de vraji, chiar daca prefera un rucsac in locul unei genti. O amuza sa se gandeasca cum arata gentuta aia in ochii unui barbat Incuiat. Ar fi fost cat se poate de adevarata - intr-un mod patetic, dar comin - expresia cu 'in geanta unei femei incape orice'
    Ema nu raspunse imediat, aruncand un ochi peste pergament si fluierand scurt. Stia ca Biblioteca de la Hogwarts avea excesiv de multe carti, insa era ceva total diferit sa le vada insirate pe o lista. O lista care parea ca nu se mai termina... Si nici macar nu era scrisa cu caractere mari!
    " Asta-i extraordinar! Sigur se va dovedi folositoare!" ii zambi ea.
    Scarile se oprira, iar Ema inainta pe platforma, bucurandu-se ca avusesera norocul sa nimereasca pe cea buna directiei lor.
    " Hmm... Nu m-am gandit exact la o carte. Vroiam sa citesc doar ceva ca sa ma relaxez. Cu toata ploaia asta ti se cam duc optiunile de a face ceva in aer liber... La tine e aceeasi situatie sau ai un scop anume?"

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
un nouveau chapitre - by Artemis B. Ricardi - 09 Sep 2012, 15:19
RE: un nouveau chapitre - by Ema Snow - 10 Sep 2012, 09:49
RE: un nouveau chapitre - by Ema Snow - 11 Sep 2012, 08:58
RE: un nouveau chapitre - by Ema Snow - 12 Sep 2012, 17:06
RE: un nouveau chapitre - by Ema Snow - 12 Sep 2012, 23:14
RE: un nouveau chapitre - by Ema Snow - 14 Sep 2012, 09:23