o zi a dragostei
|
24 Jun 2008, 20:15
|||
|
|||
OOC
![]() BIC:Jade simti cum ii alunecau picioarele. Privirea i se incetosa, iar capul incepu sa o doara foarte tare. I se taie respiratia, iar creierul nu mai asimila nimic. Aluneca usor in bratele Shaierey. "Jade, Jade, trezeste-te!"tipa Shayera, disperata. "Gata, s-a terminat gluma, Jade, revino-ti!" Sher o smuci usor pe Jade, dar fara rezultat. Se uita ingrozita la Ada, care ramase ca pietrificata, uitandu-se in gol. Mica fetita, ramase locului, nemaizicand nimic, dar lacrimile fierbinti dadeau de inteles ca chiar nu era de glumit. Fetita isi sterse lacrimile, si se uita la Ada, apoi la Shery. "Ce ne facem acum? Mi-e dor de mamii meu!"striga ea, izbucnind in lacrimi. Shayera planse incet, alunecand usor in genunchi. "Cum te cheama?"spuse fetita, printre lacrimi. "Shayera Holl!"zise si Shery, abia soptit. "Tu cine esti? Nu te-am mai vazut la castel pana acum!" "Miriam ma cheama...." "Frumos nume!"sopti Shayera. "Stai linistita, o sa reusim! Dar ai vreo idee cum sa le trezim pe cele doua?" "Ce zici de putina apa? Cum se numeste vraja, ca eu nu prea stiu!"se rusina Miriam. "AGUAMENTI!"tipa Shayera, cu bagheta langa fata lui Jade. "pfiu...pfiu"scuipa ea. "Ce crezi ca faci?" "Te rog sa ma scuzi, vroiam sa te trezesc!" "Dar ce s-a intamplat?" "Ai lesinat!"zise si Ada, revenindu-si acum. Shayera si Jade se uitara la Ada, cu gurile cascate. Apoi, Shayera se indrepta spre Ada, imbratisand-o cu caldura! "Ma bucur ca ti-ai revenit!"spuse ea, bucuroasa. "Dar revin la intrebare:Unde se afla Voldemort?" "Nimeni nu stie!"zisera Ada si Jade in cor. "Dar sper ca nu a facut cunosti-in-ta cu S-S-am."bolborosi Ada. Jade doar incuviinta din cap. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,011 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |