And you realize that her smile is everything
|
13 Sep 2012, 15:25
|||
|
|||
Se simtea usor ciudat. Se plimbau fara o tinta anume si fara sa scoata unul dintre ei vreun cuvant. Si totusi .. si mai ciudat era faptul ca se simtea bine in compania lui, chit ca in jur se auzeau doar pasii si vorbele celorlalti. Brusc isi amintise ca Hawk rostise cateva cuvinte. Avea o voce atat de calma si nu avea cum sa nu o linisteasca si pe ea. "Da, cu siguranta este obisnuita. Rutina zilnica .. ba orele de curs, ba sala mare, ba turnul soimilor. Nu pot spune ca nu imi face o deosebita placere sa-mi petrec timpul cu prietenii si colegii, dar totusi .. o escapada nu strica nicicand. " Se oprise subit facand o grimaza. Oops, vorbise prea mult!
[..] Faptul ca baiatul o intrebase cum i s-a desfasurat saptamana, parca totusi, o facea sa creada ca voia sa o asculte in continuare. "Ei, nu ma pot plange, dar nici perfecta nu a fost. Asa .. ceva intre. Nu pot gasi exact cuvintele pentru a-mi descrie saptamana. Au fost zile lejere, dar si zile obositoare .. in fine. Spune-mi tu. Cum ti-a trecut tie saptamana aceasta?" Pauza pentru a-l asculta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|