o zi a dragostei
|
25 Jun 2008, 12:32
|||
|
|||
Ada, ce-ai patit? De ce esti botoasa?"intreba Jade,uitandu-se dupa George.
"Nu intelegi?"spuse Ada, grabita. "Am traversat in timp, suntem cu doua ore in urma! Exact cu doua ore inainte sa se intample dezastrul!" "Ce tot spui acolo?"intreba Jade. "Care dezastru?" Ada ofta. Se intreba daca mai are rost sa-i explice totul. "Asculta!"zise Ada, indepartandu-se de elevii ingramaditi. "Uite-o si pe Shery. Shayera!"tipa ea. "Da, ce este?"intreba Shayera. " Haideti intr-un loc mai retras ca sa va spun totul." Dupa ce le explica, fetele ramasera cu gurile cascate, uitandu-se la Ada, cu ochii holbati. "Ma intreb unde o fi Sam! Trebuie sa o opresc inainte sa o invite Tom ala." "Dar Ada..."o intrerupse Jade, "N-ai spus tu ca cel care te-a trimis in timp, a zis ca Sam nu mai poate fi reinviata?(OOC:si Sam a spus acelasi lucru ![]() "Poate ca se referea la prezent, stii?"zise si Shayera. "Dar atata timp cat suntem in timp, putem sa oprim acel razboi!" "Cum?"spusera Ada si Jade in cor. "Poate spunandu-i lui Dumbledore. Ca sa mareasca rezistenta, stiu eu!" "Jade si Ada isi ridicara sprancenele. "Hei, e doar o idee..."spuse Shayera, zambind. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ziua Dragostei II | Julia Lilith Potter | 39 | 10,013 |
01 Sep 2008, 14:58 Last Post: Hermione McGonagall |