|
14 Sep 2012, 12:24
(This post was last modified: 14 Sep 2012, 12:27 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Gelozia? Nu. Gelos pe cine cand toti ii spuneau ca e unul din cei mai buni? Mai ales ca nu dorise vreodata sa fie in top 10 sau ceva de genul. Nu era un produs caruia sa ii compari calitatea cu altii. Catusi de putin. El era el,Kurt Malfoy. Si atat. Se ridica in sezut,privindu-l pe Colin. Wow...chiar ii pasa?! Cat de ciudat!
'' Sotia mea era insarcinata dar a pierdut sarcina apoi ne-am certat si...ne-am despartit. Viata mea sociala incepuse sa se duca pe apa sambetei,fiica mea a fugit de acasa. Ce vroiai,sa vin la tine sa ma plang? Dar ca intotdeauna,am plans ca o muiere o saptamana intreaga,m-am imbatat intr-un mod...porcin si am dormit si mai porcin,incercand sa uit ca nu mai sunt omul pe care Sally il adora sau omul care te-a atras pe tine in toata nebunia asta - in viata lui.''
Nu ii venea sa creada ca spusese toate acele lucruri. Lui Colin. Da,celui care nu trebuia sa ii spuna nimic pentru a nu deveni o parte prea importanta din viata baiatului. El o avea pe Rose,avea un viitor inainte,o cariera. El era ceva rau - si totusi atat de bun,ceva care l-ar fi distrus in final. Si nu vroia sa-i faca rau. Nu lui Colin. Nu tocmai lui.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|