|
14 Sep 2012, 18:36
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Incepu sa rada,lacrimi mari alunecandu-i de-a lungul fetei. Clar,el si Sally ar fi fost buni la un pahar. Isi aminti ca in urma betiei sale alaturi de Colin ii daduse porecla de Guinevere pentru ca pustiul vorbea despre perioada respectiva si fiindca i se parea ca ar fi avut o voce pitigaiata. Iar pentru ca el purta o camasa verde si isi cumparase vopsea de par blonda pentru noua lui colectie - ce e asa ciudat in a colectiona vopsea de par? - se alesese cu numele de Tinkerbell. Dupa cateva shot-uri si alte cateva halbe de bere Kurt ajunsese sa se intrebe daca era barbat,femeie,caine sau Iisus? Colin fusese ametit si isi dorise sa faca ''lucruri obraznice'' pe cand el incepuse sa cante Sur le pont d'Avignon si la ''On n'y danse tout en ronde'' incepuse sa se roteasca precum un titirez asta pana cand s-a lovit de un stalp,a cazut in fund,a ras si a cerut inca o bere desi erau la 500 de metrii de local.
'' Oh,baiete,tot nu ne invinge pe noi. Trebuie sa repetam experienta. Esti asa tare cand vrei sa faci lucruri obraznice. Atat de ... artistic,sexy si...ciudat. Iar eu nu stiu cum sunt fiindca intre a zecea bautura si mahmureala mi se taie filmul de cele mai mult ori dar imi amintesc de un pod,o durere de fese si pe tine incercand sa...oh,boy! Eram pe strada cand tu...?''
You can leave your hat on in vazul lumii? Si era vorba de Colin. Doamne,nu il deranja ca a facut-o,daca a facut-o,caci nu-si mai amintea exact acel detaliu,ci faptul ca se atinsese de palaria lui pentru a efectua numarul. Cat de beti putusera sa fie? Si Sally? Oh,dar ea nu stia nimic,nu? Nu? Ba da. Si daca Sally stia de faptul ca se imbatasera,stia si de...caci in seara aia incepura sa converseze si apoi continuara discutia timp de doua luni si aveau s-o reia in seara aceea pana la sfarsitul timpului.
'' We are soooo....dead!''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|