|
|
14 Sep 2012, 19:42
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Aha. Un pasionat probabil. Lucra la Vajthat Magic. Un angajat deci. Asta insemna ca avea banii lui. Se intreba daca Ema era atrasa de asta. Neah, nu era genu' ei sa fie asa. Poate era partea cu lectiile. Nu, nici asta.
Apoi auzi presupunerea cu echipa de Vajthat. O, da! Darren era amuzant. Asta era! Colin rase in tacere, lasandu-si umerii sa se scuture.
" Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu, nu fac parte din echipa de Vajthat. Le e teama sa nu ma zboare curentul de pe matura. Si nici nu sunt prea grozav in sportul asta. Nu am jucat decat cu cativa verisori si prieteni. Niciodata nu am avut ocazia sa joc la un nivel profesionist"
Incercase in anul III sa se inscrie in echipa, in speranta ca avea sa prinda miscarile pe parcurs. Pana la urma, experienta venea prin munca. Si oricum, Hawkeye nu era paralel cu sportul asta. Avea o baza. Citise destul de multe carti, vizionase o gramada de meciuri si exersa de unul singur uneori. Ii placea si juca de placere.
Il privi cercetator pe Darren. Probabil ca din moment ce lucra la Vajthat Magic si dadea lectii de Vajthat nu strica sa intrebe.
" Vrei sa-ti aduc o matura?"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|