|
14 Sep 2012, 21:09
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Un suc. Da, era mai bine la un suc decat la o bere. Cel putin pentru moment. Nu se putea duce a doua zi la cursuri cu o mahmureala mai mare decat Rusia. Poate ca daca mai punea ceva carne pe el, avea sa reziste mai bine. Totusi, sa nu faca un obicei din asta.
" Doar pentru ca sunt schelambic, nu inseamna ca eu sunt fem... Oh, pe cine incerc sa pacalesc? Las-o balta!" rase el. " Si daca tot promiti, Fat Misto ce-mi esti, ca ma aduci la timp inapoi, atunci da, sigur. Un suc de portocale si o apa plata cu lamaie, te rog"
Zambi smechereste. Putea sa faca lucruri mai bune de atat. Poate chiar ajungea sa bea apa tonica, daca tot o dadeau pe chestii stilate. De ce nu?
Unul din lucrurile pe care le admira la Kurt era determinarea sa. Desigur ca nu avea sa uite de discutie si poate ca era mai bine asa. Macar Colin era scutit de momentul in care trebuia sa-i reaminteasca.
" Prietene, mi-e groaza daca io-s cel mai dulce baby sugar pe care l-ai intalnit. Ma flateaza, zau, dar pe de alta parte, am avut crize de hipo-glicemie in copilarie"
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|