|
14 Sep 2012, 22:26
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Colin aproba scurt. Intelegea care era faza cu zborul. Lui ii placea, dar nu era un jucator suficient de bun pentru a face parte din echipa de Vajthat. Istoria... Ii placea si Istoria, de ce sa minta? O trata ca pe o poveste cu morala.
Fantine rase si ceva paru in neregula pentru o clipa, dar Soimeanul trecu repede peste sentiment. Nu parea sa fie vreun pericol prin zona, asa ca nu avea de ce sa se ingrijoreze. Se gandi ca nu o mai auzise pe Cercetasa razand, dar nu i se parea ceva ciudat. Existau multe persoane pe care nu le auzise razand decat peste zile, saptamani sau chiar luni de cand le cunostea. Isi apleca usor capul spre ea, ascultandu-i cuvintele cu atentie.
" Ce e mai neobisnuit la mine? Hm.. Lasa-ma sa ma gandesc un minut. Pana atunci, iti pot spune ca si mie imi place mirosul de benzina si cel de vopsea. Am o colega care m-a luat la ea acasa intr-o vacanta de iarna, deoarece ai mei erau plecati din tara si i-ar fi placut sa nu ma stie singur de capul meu la Hogwarts" rase el. " Mama ei e Incuiata, asa ca am avut ocazia de a vedea cum e sa traiesti cu ei"
Isi dadu seama ce era mai special la el, insa realiza bosumflat ca nu era ceva unic.
" Am o memorie foarte buna. Si observ si retin multe detalii. De aici si porecla de Hawkeye, pentru ca am un ochi ca de soim"
I se paru ironic ca avea o astfel de porecla dinainte sa vina la Hogwarts. Poate ca intr-adevar i se potrivea de minune din moment ce picase la Ochi-de-Soim.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|