Call me maybe
|
14 Sep 2012, 22:27
|||
|
|||
Incepu sa rada scurt, dar de-a dreptul cu pofta si doamne cat de fals putea sa para in acel moment. Se opri la fel de brusc cum incepuse.
Inteleg! Ai nevoie de mai multa incredere in tine stimata domnita! Daca ai atinge acel punct probabil ca ai observa si tu lucruri evidente! Mi-ar face o deosebita placere sa iti prezint rationamentul meu, dar din nefericire am o treaba importanta ce nu necesita amanare! Falsitate, falsitate stupida cladita pe o ignoranta si o aroganta la fel de stupida. Cam asa se declarau ca fiind oamenii in acele zile si in acel loc. Ar fi fost totusi stupid sa isi permita sa ii catalogheze pe toti ca fiind imbecili, stia ca fiecare avea prorpiul atu, problema insa era cum putea el sa ii faca pe ei sa descopere atu-ul din sine. Zambi scurt in momentul in care fata spusese ceva de a obtine el un anumit lucru. Tin sa spun ca ma insulti stimata doamna sau domnisoara! Daca am nevoie de ceva il obtin si fara ajutorul dumitale! zise el adoptand un aer usor arogant care disparu destul de rapid in momentul in care isi acorda cateva secunde de gandire. Dar sa spunem ca te-as putea totusi ajuta, cu pretentia la cateva informatii legate despre ceea ce cautam si istoricul posesorilor!Este in regula pentru dumneata? ![]() Soo...you think you know everything about me right? What if I'd told you that I'm not the person that you expect me to be? Would you still want to stay by my side? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|