|
14 Sep 2012, 22:38
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Zambi usurat si facu ochii mari, razand usor.
" Si bine ca nu e cazul! Pentru ca pe mine m-a binecuvantat bunul Dumnezeu nu doar cu doua picioare stangi, ci si cu doua maini! Ar trebui sa ma faca cineva rege in tara impiedicatilor! Ar trebui sa apar in cartea recordurilor!" isi flutura el degetele in aer, cu prea mult entuziasm.
Asculta amuzat vorbele ei. Se parea ca o fata era capabila sa faca la fel de multe traznai precum un baiat, doar ca le facea cu mai mult stil. Elegant si rafinat, nu brutal si stanganci. Spargea ferestre? Si el! Diferenta era ca mingea sa era ceva mai mare si mai grea... Odata reusise si cu o umbrela, desi cum ii iesise realizarea asta, n-avea habar.
" Serios? Ai desenat povestea lui Alice in Tara Minunilor pe toti peretii living-ului? Cat de tare! Cred ca ai tai nu au mai vrut sa zugraveasca dupa aceea. Daca ne merg bine jafurile, te chem sa ma ajuti sa-mi redecorez camera. Contra cost, desigur!"
Lui ii lipsea simtul vizual. Daca, peste ani si ani de zile, nevasta lui il va intreba cu care rochie sa se imbrace la nu-stiu-ce ocazie, avea sa-i spuna verdictul cu un ton serios si implicat, plin de cunostinte vechi. Insa nu va avea habar despre ce vorbea.
Isi trecu mana peste umerii lui Arlin.
" Vai, micuto! Si tu imi esti o prietena draga, chiar daca ne cunoastem de... aa... un furt la bucatarie si inca cateva minute" chicoti el.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
|
|