|
15 Sep 2012, 18:22
|
|
Victor A. Olivier
|
RP Posts: 323
Casa: Adult
Galeoni: 820
Animal: Sarpe veninos - "Xlandre"
|
|
- Victor se intoarse spre Freyja, isi isi dadu ochii peste cap, obosit. De ce se purta atat de mult ca o pustoaica mereu suparata si care-si avea posteriorul intr-un borcan cu ochi de bufnita?
"Freyja, vrei sa incetezi?"rosti el, pastrandu-si calmul.
"Nu te mai purta ca o adolescenta, desi esti una. Dai dovada de atatea talente si atatea abilitati, iar uneori esti atat de matura, insa acum se pare ca m-am inselat. Ce naiba te-a apucat? Ti-am spus de la inceput ca nu am sa fiu niciodata ceea ce vrei si speri tu. Nu am sa ma ostenesc sa fac aceasta relatie sa mearga, pentru ca nu imi pasa. Si nu ma intelege gresit, nu e vorba ca nu imi pasa de tine, ci nu imi pasa de oamenii din jurul meu. In general."
Se gandi o clipa ca alese cuvintele prost, insa alunga acest gand.
"Uite, tu esti speciala, si nu ma refer la dragoni, ok? Eu stiu asta, si tu stii asta, si oricine, de fapt. Doar ca nu as fi daca as incerca sa ma port mai...pasator, daca exista cuvantul asta. Intelegi? Imi pasa de tine, dar am nevoie de intelegere din partea ta. Te voi ajuta oricand vrei tu, dar nu voi...stii tu, nu voi ridica un deget ca sa te opresc langa mine."
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.
India's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|