|
15 Sep 2012, 21:01
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye clipi des spre ea. Astepta, de parca mai urma ceva. Si astepta. Apoi ridica din sprancene cand Arlin vorbi iar. Ah! Avea logica.
" Ne-am smecherit, nu?" rase el. " Stii, Arly? Nu strica sa vorbesti putin mai detaliat. Nu lasa sangele rece de irlandez sa te acapareze"
Rase cu forta, bucurandu-se de senzatie.
Trebuia sa se astepte ca Arlin sa-i dea un raspuns intocmai. Era ceva ce o vedea facand. Era ceva ce facuse, de fapt. Insa tot il luase prin surprindere. Rase iar. Bun, puteau sa faca schimb de experienta. Oh, Merlin! O sa aiba niste rezultate demne de cartea recordurilor daca faceau echipa. Dar probabil ca facusera deja una.
" Am senzatia ca noi doi vom face prapad" glumi el. " Eu te invat cum sa te strecori eficient daca ma inveti cum sa fac moaca aia de catelus" propuse Hawk.
Merita sa incerce. Desi se indoia ca avea sa-i foloseasca la ceva. El avea un chip prea dezechilibrat pentru ceva dulce. Avea pometii prea inalti si urechile ridicol de mari. Poate ca daca si le flutura putin isi lua zborul. Ca Dumbo! Asta ar fi fost misto.
" Hei! Vrei sa spui ca gemul a facut toata treaba?" se incrunta el amuzat, amintindu-si de cuvintele ei anterioare.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|