Remember the Name
15 Sep 2012, 22:03
  • Simti prezenta unei alte persoane. Isi dadu parul dupa ureche pentru a o putea vedea cu codata ochiului. Inceta din a desena dar mai misca din creion un pic. Desenul ii iesise in mare parte asa cum vroia. Mai avea multe de invatat daca vroia sa ajunga o pictorita. Dar numai pictor nu isi dorea. Ii placea sa deseneze doar in creion, detestand culoare. Se facea prea multa mizerie pentru gusturile ei.
    Daca e vorba de carti, ei bine...am nevoie de ele! Spuse soimita afisand un zambet fals.
    I se parea ceva ciudat. Nu o cunostea pe fata si probabil sentimentul era reciproc. Dar totul avea un inceput, mai mult sau mai putin.
    Nu te-am mai vazut pe aici. Sunt Zoey! Adauga soimita dupa cateva clipe de tacere.
    In spatelei fete se contura o a doua silueta, inconfundabila de aceasta data. Toti venisera in biblioteca pentru a-si face temele iar ea pierdea timpul tind ocupate carti pe care nu le folosea.
    Sa spunem ca sunt tare de cap. Glumi satena lovindu-se usor cu mana in frunte. Madam Pomfrey nu a facut altceva decat sa ma bandajeze apoi mi-a dat drumul. Nu e cine stie ce. Pufni facandu-i semn ca nu are de ce sa se ingrijoreze.

~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~

[Image: oswin-sig_zpsba3b43b6.png]

It's one of the great tragedies of life — something always changes.

I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Remember the Name - by Oswin A. Cameron - 15 Sep 2012, 20:57
RE: Remember the Name - by Fantine Tholomyes - 15 Sep 2012, 20:59
RE: Remember the Name - by Melissa A. Reningan - 15 Sep 2012, 21:40
RE: Remember the Name - by Oswin A. Cameron - 15 Sep 2012, 22:03
RE: Remember the Name - by Fantine Tholomyes - 16 Sep 2012, 09:20
RE: Remember the Name - by Oswin A. Cameron - 22 Sep 2012, 13:38