|
15 Sep 2012, 22:51
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
- Sange rece de irlandez? Stia ca e Ochi-de-Soim, si ca culoarea oficiala a casei era albastrul, dar nu si ca are sangele rece. Poate regal. Desi nu se tragea dintr-o familie regala... sau cel putin din cate stia ea, nu.
"Bineee.."incepu aceasta, printr-un oftat. Nu ca nu vroia. Era fericita ca-i putea face astfel cunostinta cu Hawk." Materia mea favorita este Apararea contra Magiei Negre. Anotimpul meu favorit este toamna. Sunt multe persoane a caror prezenta nu o suport, insa nu vreau sa dau nume. Nu ar fi frumos din partea mea."spuse ea, scuturand capul in sens negativ. Insa elegant.. nu ca un caine ce se scutura de apa."Am saisprezece ani. Aroma mea favorita este caramelul. Fructul meu favorit.. imi plac toate.. dar daca ar fi sa aleg, as alege ciresele. Sunt alergica la margarete. Urasc margaretele.
Isi musca buza inferioara, zambind. Nu avea parte de astfel de conversatii in fiecare zi. Oare mai era nevoie sa spuna ceva? Mai trebuia sa-l intrebe pe Hawk acelasi lucru? Isi masa, palma, gandindu-se la toate lucrurile acelea. Uitase complet de margarete. Ii venise tocmai pe moment.
Colin fusese primul care intrase in vorba cu ea.. efapt, ea intrase in vorba cu el. dar Colin era primul care acceptase sa discute cu ea. Se izolase prea mult in carti ceea ce o facea in ochii celorlalti o fata singuratnica, inocenta, sincera, naiva. Nu-i prea placea desi majoritatea erau adevarate.
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|