|
16 Sep 2012, 12:53
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Hawkeye clipi iar, desi o asculta cu atentie. Zambi. Arlin chiar se dovedea o fata de toata isprava! Era amuzant cu ea prin zona. Si stia ca poate sa glumeasca in voie, fara sa o enerveze. Dragut.
" Ok. Asta chiar a fost detaliat. Foarte frumos" chicoti el.
Isi incrucisa degetele, impletindu-le in asa fel incat sa poata juca 'scarita'. Era ceva ce invatase in copilarie si inca mai practica asta si acum. Arlin nu-l intrebase nimic, asa ca nu avea nicio obligatie sa-i spuna ceva. Pe de alta parte, simtea discutia dezechilibrata si nu i se parea corect. Se simtea ca si cand ar fi un nebun ce pandeste din umbra. Iar el nu era asa ceva. Era prea incet pentru asta. Prea impiedicat. Zambi strengareste.
" Lasa-ma sa egalez" chicoti el. " Materia mea favorita... E greu de spus, dar cred ca este Grija fata de Creaturile Magice.. Imi place iarna, fiindca e frig si poti sa te dai cu sania sau sa te bati cu zapada. Am cateva persoane pe care nu prea le inghit, recunosc. Imi place pepenele si imi place sa ma misc, chiar daca asta suna periculos uneori in cazul meu. Imi place sa cant la chitara, de fapt ador chestia asta! Si lupt in prostie pentru cauzele pierdute. Si vorbesc! Uneori vorbesc muuuult"
Cand se opri, trase cu putere aer in piept. Clipi derutat, dar zambi aproape instantaneu.
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|