Deschide ochii.
|
16 Sep 2012, 16:23
|||
|
|||
Ei, se parea ca fetele o recunosteau. Asta era bine. Deci nu lipsise chiar atat de mult. Wow, incepea sa se simta mai in largul ei, cu toate ca si daca lucrurile nu ar fi decurs atat de bine ar fi fost multumita, pana la urma ea era cea care intalnea zilnic persoane noi dar peste cateva minute habar nu avea cum le cheama. In orice caz, era ceva sa vada ca cineva o tinuse minte. Isi scutura capul si-si indeparta gandurile, nevrsand sa para si mai ingamfata decat reusise deja sa fie. Ar fi vrut sa spuna ca ii pare rau, sau sa roseasca macar pentru ca se prezentase unor fete, pe care desi nu le cunostea atat de bine, nu ii erau straine, dar Scarlett uitase de mult cum sa pronunte un "imi cer iertare"
- Desigur ca v-am uitat. Habar nu am cine puteti fi. Adica hai sa fim seriosi ?!? Nu e de parca pe tine te cheama, si arata spre fata mai apropiata de ea, Ema Grace Snow, te-ai nascut pe 25 septembrie, ai 55 de kg, iti place sa canti la pian, sa asculti ploaia si iti displace zgomotul si ah, cum am putut sa uit, si ficatul, parca e o problema din copilarie. Isi stapani rasul, gandindu-se ca pe langa toate ifosele si ironiile ei, un ras sarcastic ar mai lipsi. O privi pe Ema atent, incercand sa-i retina reactiile ca apoi mai tarziu, cand avea sa fie singura, sa le analizeze pe rand, spunandu-si "sprancene ridicate- nedumerire", "coltul gurii usor lasate in jos - amintiri poate ...", dar intr-un final se razgandi si incepu sa o priveasca pe Evelyn. Era ceva cu ea, toata ambitia aia de "obtin tot ceea ce vreau" si dispretul pe care il are fata de sarcasm in sine, cu toate ca il practica atat de des ... oare ce trecut o fi avand ? De unde atat de precauta ? Isi pastra curiozitatile pe mai tarziu si se intoarse din nou la Ema, asteptand un raspuns. Nu stia ce vroia sa auda, dar era al naibii de curioasa ce impresie ii facuse caracterizarea ei. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Deschide ochii. - by Scarlett Soul - 15 Sep 2012, 21:49
RE: Deschide ochii. - by Ema Snow - 15 Sep 2012, 22:11
RE: Deschide ochii. - by Evelyn Steel - 15 Sep 2012, 22:19
RE: Deschide ochii. - by Scarlett Soul - 15 Sep 2012, 23:41
RE: Deschide ochii. - by Ema Snow - 16 Sep 2012, 12:11
RE: Deschide ochii. - by Evelyn Steel - 16 Sep 2012, 12:25
RE: Deschide ochii. - by Scarlett Soul - 16 Sep 2012, 16:23