|
|
16 Sep 2012, 16:51
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie îşi strânse lucrurile de pe masa din biroul ei şi se ridică de pe scaun cu zgomot. Avea o zi întreagă la dispoziţie pe care putea să o piardă prin castel. Inspiră adânc aer în piept şi străbătu încăperea cu paşi mari. Lexie era genul de femeie care prefera o duminică petrecută sub cerul liber, probabil cu câţiva prieteni sau o carte bună.
Însă acum nu avea cum să iasă afară fără să fie udată leoarcă de ploaia care cădea în picuri mari din norii cenuşii.
Ieşi din birou cu o privire uşor pierdută şi o luă la stânga. Îşi ajustă geanta pe umăr şi merse mai departe, slutând cu câte un zâmbet elevii pe care îi cunoştea.
În mai puţin de cinci minute ajunse în faţa bibliotecii. Uşile mari din lemn erau încă deschise, aşa că intră fără să stea pe gânduri.
Privi încăperea plină de rafturi pe care se odihneau mii de cărţi şi îi zâmbi bibliotecarei în momentul în care trecu pe lângă ea. Lexie avea de gând să lucreze la un plan de lecţie sau ceva până când avea să se oprească ploaia. Mesele erau relativ libere, în afară de una singură la care stătea o fată a cărei figură era vag cunoscută lui Lexie. Era sigură că era o viperină, altfel nu ar fi remarcat-o de la început.
'Pot să mă aşez?â întrebă în momentul în care ajunse în dreptul ei.
OOC: Aylee, nu am văzut că ai postat dar presupun că merge şi postul meu 
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|