|
|
II.Diferentele dintre Incuiati si Vrajitori
|
16 Sep 2012, 20:12
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Julieta zambi ascultandu-i pe fiecare in spate, admira faptul ca Ema si Colin raspundeau cel mai mult si raspunsurile lor erau eficacee si complexe, clare si concise. Ramase usor surprinsa cand o vazu pe domnisoara Soul de la Cercetasi cum si ea la fel ca cei doi soimeni raspunde clar si concis. Se lasa pe spatarul scaunului si apoi analiza ce zisese fiecare, apoi adauga:
- Foarte bine, Colin si Ema. Scarlett, pana acum nu te-am auzit insa se pare ca ai pastrat ce e mai bun pentru sfarsit, felicitari 30 de puncte Cercetasilor. As vrea acum sa notati pe pergamente cateva idei si le veti da la corectat, apoi vi le voi inapoia. Mai repet inca odata, ora viitoare vom da un test.
Se ridica de la catedra afisand un zambet clar si apoi undui bagheta astfel incat pe tabla aparura cele doua lectii facute si ramurile care trebuiau accentuate pentru test, voia sa vada cat de mult se invata la ora lor si sa le de-a puncte. In plus, e in favoarea Casei lor, vor aduce mai multe puncte de la teste, raspunsuri si activitatea in clasa, dar mai ales prezenta. Chiar daca prezenta valora doar 10 puncte, acestea se adunau rand pe rand si crestea punctajul caselor.
- Testul va dura toata ora, deoarece chiar daca e simplu consider ca aveti nevoie de timp de gandire.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|