you win or you die
16 Sep 2012, 20:29
  • Isi scoase si ea bagheta cand Evelyn se intoarse spre ea ca speriata de bombe, trebuia sa fie gata sa rosteasca un "Protego" pentru a fi sigura ca tanara cercetasa nu avea a o loveasca din plin. Chiar daca nu o facea cu intentie, trebuia sa se apere si ea cumva. O privi zambind pe cercetasa, nu voia sa fie rea insa ce cauta la ora asta singura prin castel? Nu voia puncte scazute la Cercetasi asa ca avea sa-i atraga atentia, prieteneste.
    -Tin sa iti zic sa ai grija, nu vreau sa fie scazute puncte la Casa pentru ca hoinariti prin castel din cauza insomniei.

Murmura ea in cele din urma, i spusese asta pe un ton prietenos. In plus era buna prietena cu Evelyn dar tinea si la punctele de la Casa, in plus patrulau din ce in ce mai mult profesorii si Sefi de Casa prin castel noaptea, seara trecuta se intalnise chiar cu Lexie si discuta doua trei vorbe cu ea.
    - Sa lasam asta la o parte, eu...uhm, acum am venit de la o mica treaba si mi-am zis sa trec pe aici sa ma spal cu putina apa rece, iar Baia lui Myrtle era cea mai apropiata.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
you win or you die - by Evelyn Steel - 10 Sep 2012, 12:53
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 15 Sep 2012, 21:00
RE: you win or you die - by Julieta D. Thibault - 16 Sep 2012, 20:29
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 17 Sep 2012, 14:35
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 19 Sep 2012, 10:56
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 13:21