|
16 Sep 2012, 20:37
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
- O urmari pe Ivy cum bea apa, zambind bland in tot acest timp. Isi dadu seama ca mai avea putin si ceda, si se bucura instinctiv. Veronique avea sa fie foarte incantata cand va auzi ca a adus-o pe fosta sotie a lui Malfoy de partea lor. Insa acum trebuia sa traga si de ultimele sfori, pentru a o convinge pe femeie de tot. Isi mangaie barbia, si incepu sa se invarta inainte si inapoi de-a lungul camerei.
"Nu stiu nici eu foarte multe de la Veronique. Razboiul acesta nu ma intereseaza foarte mult. Ceea ce vreau eu este faima si puterea. Veronique a avut nevoie de un conducator pentru armata sa, iar eu am fost acolo. Am obtinut puterea, mai am nevoie de faima"
Decisese in ultimul moment sa fie sincer. O intelegere bazata pe minciuni nu avea sa dureze.
"In orice caz, stiu ca Veronique vrea sa faca o lume mai buna. Fara oameni avari, lacomi, care alearga dupa putere si bani. O lume pura si sincera. Nu inteleg motivele lui Malfoy, si de ce se opune, insa stiu ca eu nu renunt. Eu vreau puterea pentru ca stiu ca ii pot coordona pe toti fara sa devin corupt si nedrept."
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|