you win or you die
17 Sep 2012, 14:35
Evelyn zambi vinovata.Stia ca nu ar fi trebuit sa plece la ora aceea din Turn,stia ca Perfectii si profesorii patrulau pe coridoare si stia ca ar fi putut sa piarda puncte daca ar fi fost gasita sau vazuta ca hoinarea.Insa avusese grija.Mereu avea.Stia cum sa se faca nevazuta cand vroia,stia cum sa se strecoare si cum sa reuseasca sa ajunga si sa faca ce-si propunea.Deaia nici nu prea avea frica ca va fi prinsa.Si,in plus,se plictisise in Turn!

Stia ca Julieta nu ii spusese acele lucruri cu rautate.Ii pasa de Cercetasi si vroia ca acestia sa castige.Asta vroia si Evelyn,tocmai de aceea dadu usor din cap si ii zise,zambind usor :
- Imi pare rau Julieta.Stiu ca n-ar fi trebuit sa ies la ora asta.Voi incerca sa nu aduc Cercetasii la sapa de lemn zise ea,ultima propozitie fiind jumatate gluma,jumatate adevar.Chiar nu vroia sa ii faca pe Cercetasi sa piarda puncte.

Se dadu mai intr-o parte,parca facandu-i loc Julietei sa se duca sa se spele daca asta vroia.Ii zambi lui Myrtle care parea indignata ca brusc numai era bagata in seama.
- E ok Myrtle,nu am uitat de tine o asigura ea,capatand de la fantoma un mic zambet.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
you win or you die - by Evelyn Steel - 10 Sep 2012, 12:53
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 15 Sep 2012, 21:00
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 17 Sep 2012, 14:35
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 19 Sep 2012, 10:56
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 13:21
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 19:33
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 24 Sep 2012, 22:26
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 07 Oct 2012, 16:04