you win or you die
17 Sep 2012, 20:21
  • Nu i spusese asta cu rautate, la niciun cercetas nu zicea asta insa trebuia sa le atraga atentia. Era o competitie stransa si trebuiau sa lupte pentru asta, isi sufleca manecile de la bluza neagra si merse la ghiuveta pentru a se racori cu putina apa rece, zis si facut. De indata se racori si parca o lume se deschise in fata ei, particulele reci de apa se topeau pe obrajii ei imbujorati si calzi. Se sterse apoi cu un servetel si se intoarse spre Evelyn, zicand:
    - Nu e nimica, insa e competite stransa si nu vreau sa ajungem pe ultimul loc. Murmura ea zambind si apoi o observa pe Myrtle cum se apropie timida de ele si imbufnata ca nimeni nu o baga in seama.

- O sa se obisnuiasca, e doar o fantoma care isi face veacul pe aici. Spuse ea in cele din urma indiferenta si Myrtle imediat se imbufna mai tare si cand dadu sa tipe, cercetasa scoase bagheta si un scoci i aparu pe gura de indata, o privi razand si zise:
    - Nu, de data asta nu am sa raman fara auzi. Si dupa cum ziceam Evelyn, insomnia din nou? Zise ea razand privind-o pe cercetasa, acelasi lucru era si la ea. Insomnia, insomnia, insomnia..

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
you win or you die - by Evelyn Steel - 10 Sep 2012, 12:53
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 15 Sep 2012, 21:00
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 17 Sep 2012, 14:35
RE: you win or you die - by Julieta D. Thibault - 17 Sep 2012, 20:21
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 19 Sep 2012, 10:56
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 13:21