|
19 Sep 2012, 21:19
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie o privi pe Julieta pentru câteva secunde. Avea perfectă dreptate în legătura lui Ivy, şi asemănarea dintre gândurile şi încrederea ei în femeie cu cele ale cercetaşei o surprindea, dat fiind că cele două erau extrem de diferite. Însă probabil că prietenii comuni le aduceau lucruri în comun, şi nu puteau face nimic în această privinţă nici dacă ar fii vrut.
Însă Lexie nu era chiar sigură că o dreanja să aibă ceva în comun cu Julieta. Fata era foarte frăguţă şi viperina chiar nu îşi dădea seama de ce se certau mereu, însă îşi amiti repede de momentele în care cercetaşa o călcase rău pe nervi şi îi aduse la suprafaţă una dintre părţile sale nu prea plăcute. Probabil tocmai din cauza acelor deosebiri de comportament care, atunci când se dovedeau a fii false sau însoţite de asemănări îi dădeau lui Lexie o stare confuză şi încurcată, care o enerva mereu.
'Probabil nu mulţi, însă cred că într-o zi voi testa şi eu legenda,' spuse viperina pe o voce nesigură. 'Însă mă gândesc că poate nu îmi va plăcea ce va ieşi şi mă va descuraja. Miturile pot distruge o relaţie, indiferent cât de puternică ar fii sau dacă e între amici sau îndrăgostiţi.'
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|