Keep calm and carry on
|
20 Sep 2012, 18:13
|||
|
|||
O privi pe Zoey cu o sprânceană ridicată,gândindu-se despre ce vorbeşte. După câteva secunde bune de a o privi aşa,pe faţa ei apăru un zâmbet şiret. Se apropie de Şoimăriţă,feţe celor două adolescente fiind la doar câţiva milimetri distanţă. Kat îşi muşcă buza inferioară şi chicoti uşor.
"Păi mulţumesc că mi-ai spus,domnişoară Rouve. Acum numai trebuie să îmi caut un job,am propriile mele economii. Scândura de sub pat,zici ? Pff,mult prea uşor ! Nu puteai şi tu,ştiu şi eu,să faci un compartiment secret într-o carte ? Crede-mă e mult mai uşor aşa ! Lui frate-meu i-au trebuit trei ani că să afle unde îmi ţin banii de la colindat." Se întepărtă de prietena sa şi termină de mâncat sandvişul şi jumătate de tort,apoi îşi puse picioarele pe masă,aşa cum obişnuia ea să se odihnească după ce mânca. Îşi închise ochii şi îşi puse mâinile după ceafă,zâmbind până la urechi. După câteva minute,sări în picioare,ca şi cum ar fi fost ciupită rău de tot. O privi pe Zoey cu ochii mari şi îi făcu semn să nu scoată o vorbă. "Cred că am auzit ceva !" îi şopti fetei. i don't run from trouble, i run towards it
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|