|
20 Sep 2012, 18:25
|
|
Oswin A. Cameron
|
RP Posts: 248
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 665
Slujba: Vanzator la "Lorzii mierii"
|
|
- Sa stii ca scandura aia pare fixata foarte bine. Si defapt e parchet dar a fost scoasa special pentru mine de o verisoara mai mare. Ai mei nici macar nu stiu ca o pot scoate cand vreau si daca ar afla cat am strans acolo sigur mi-ar impune sa deschis un cont in banca. Nici macar nu stiu de ce strang banii aia dar sa stiu ca sunt acolo ma face sa ma simt foarte bine. In plus, eu nu am nici un frate care sa imi umble prin lucruri doar pentru a ma acuza ca i-au furat cine stie ce.
Devenea tot mai interesata de Luke asta. Kat vorbea de el ca si cand ar fi fost mandra de el dar refuza sa o recunoasca.
Isi termina de mancat sandvisul trecand apoi la desert. Inghetata incepea sa se topeasca sub loviturile nemiloase ale lingurii. Roscata nu facea altceva decat sa se joace prin desert cu o lene molipsitor de dureroasa, luand din cand in cand cate o gura din inghetata de capsuni cu sirop de fructe de padure. Aromele nu se numaru printre preferatele ei dar nah...
Isi inceta copilariile ascultand atent. Semana cu acelasi sunet auzit mai devreme. Categoric nu erau singure.
Daca e... nu stiu... o pasare care a intrat? Incerca soimita afisand un zambet. Sau daca e o capcana? Adauga dupa cateva secunde de gandire.
~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~
It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥
I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|