|
|
20 Sep 2012, 21:18
|
|
Colin Hawkeye Rovson
|
RP Posts: 1075
Casa: Niciuna
Galeoni: 1589
Animal: Bufnita - "Miremel"
|
|
- Stramba plictisit din nas si scotoci prin rucsac dupa ceva de citit. Macar sa faca ceva folositor in timpul ce trecea, sa nu inceapa sa numere punctele negre de pe tavan. Asa ca scoase o carticica mica despre Vajthat si incepu sa o rasfoiasca alene.
Usa se deschise, iar el isi retrase picioarele din reflex, indreptandu-se usor in loc. Nu era ok sa-si primeasca o injuratura doar pentru ca cineva se impiedicase de el. Nu avea rost. Se parea ca noua colega de compartiment a lui Hawkeye avea un chip cunoscut. Scunda si slaba, satena si ochi de culoare deschisa. Avea ora comuna cu ea. Incerca sa se gandeasca daca isi amintea numele ei, insa nu era foarte sigur. Stia ca e din Casa Viperinilor, dar ii era teama ca poate incurca numele.
O vreme o ignora, simtindu-se putin tensionat. Incerca sa se concentreze asupra cuvintelor din carte. Insa, dupa cateva priviri crucise prin compartiment, remarca cufarul de pe bancheta. De ce era acolo? Nu trebuiau cuferele puse sus, in locul specific lor, special construit? Privirea lui se duse automat spre fata, iar mintea facea o comparare rapida. Mda... Poate ca ei nu-i venea prea comod si la indemana sa urce cufarul sus. Colin inchise usor cartea, lasand-o langa el.
" Vrei sa te ajut cu ala? Sa poti sta comod?" intreba el politicos, aratand cu un deget lung spre cufar.
Se scarpina in cap si zambi usor.
" Si eu sunt Hawkeye. Stiu ca ne-am mai vazut la ore, dar nu cred ca am avut ocazia..."
![[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png]](http://25.media.tumblr.com/3c6868dc062ab272954895bf5d6153e3/tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png)
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|