Thread Closed 
And you realize that her smile is everything
22 Sep 2012, 15:12
Ii multumise din priviri lui Hawk pentru ca luase vata pe bat. Se pare ca tinea cont de ceea ce ii propunea fata, ceea ce i se parea de-a dreptul dragut din partea lui. Se blocase putin cand o intrrebase daca mai fusese in Lumea Incuiatilor. Nu foarta multa lume stia povestea ei. Facuse o pauza stand ceva pe ganduri, dar adevarul era ca brusc simtise nevoia sa ii povesteasca. De ce ? Ei bine, asta nici ea nu stia. Se uitase inca o data la acea chestie dulce si gustase zambind. Chiar nu mai vazuse asa ceva in lumea lor, cea a Vrajitorilor. Acum putea sa profite de asta.

"Hm, este destul de complicat. Ca am fost e putin spus. Eu acolo am crescut. Desi sunt o vrajitoare pur-sange, am crescut alaturi de bunica mea in Lumea Incuiata, ea vrand sa ma fereasca de aceasta lume din care fac parte si acum. Parintii mei erau destul de des plecati, iar eu incepeam sa banuiesc ceva. La momentul potrivit am aflat ca sunt vrajitoare.." , rostise Rosalie pe nerasuflate inceputul sau de poveste din viata.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: And you realize that her smile is everything - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Sep 2012, 15:12