you win or you die
22 Sep 2012, 20:50
  • Ii facu cu ochiul cercetasei si zambi, nu zisese asta cu rautate insa era o intrebare absurda. Nu prea cunostea veterani care sa nu stie de Camera Secretelor, pana si cei din anul I stiu asta si nu era ceva nou pentru ei. Isi lasa manecile de la bluza in jos si inspira aerul adanc si rece apoi privi inspre cercetasa, isi umezi buzele simtind un gust sarat pe ele insa nu stia din ce cauza.
    -De vreo doi ani, sincer nu m-a interesat mult subiectul asta. Scuze, probabil am vorbit pe un ton mai sus insa nu am zis-o din rautate. Murmura ea in cele din urma schitand un zambet.

Privi inspre usa si se bloca cand auzi de usa, usa aceea trebuia reparata. Isi scoase bagheta si incerca tot felul de vraji insa nimic, ca si cum ar fi fost protejata cu o vraja si altele nu ar fi putut sa o deblocheze, sau ceva in gen. Isi mijii ochii si incerca sa o descuie, insa mai rau probabil o incuiase. Isi muta privirea in sus, puteau sa mearga pe acolo, prin tevile alea..nu erau chiar tevi, mai degraba un fel de camere ascunse.
    - Uite, putem alege alea sau fereastra.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
you win or you die - by Evelyn Steel - 10 Sep 2012, 12:53
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 15 Sep 2012, 21:00
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 17 Sep 2012, 14:35
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 19 Sep 2012, 10:56
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 13:21