And you realize that her smile is everything
|
22 Sep 2012, 22:45
|||
|
|||
Asculta cu mare atentie. Ii placea sa afle lucruri despre persoanele pe care le considera apropiate.
" Oh, inteleg!" facu el si lua o alta bucata din vata de zahar. Gustul ala dulce i se parea aproape divin, desi asta era spusa intr-o maniera copilaroasa. Insa era un gust al copilariei, asa ca nu isi facea probleme. " Si eu provin dintr-o familie de vrajitori, dar nu am nimic impotriva celor cu parinti Incuiati. Nu sunt obsedat de puritatea noastra. Insa alor mei le-a placut sa se tina aproape de Incuiati. Asa ca locuim la periferia Londrei, pe o straduta unde majoritatea vecinilor sunt vrajitori. Bine, mint. Nu e chiar periferie. E zona numita Wandsworth... " Ridica din umeri. Daca statea sa se gandeasca, cartierul avea un nume predestinat. Dar vorba aia, cel mai bine ascunzi un lucru punandu-l undeva la vedere. Wandsworth era ceva mai diferit decat... Islington, de exemplu, insa pastra acele accente britanice. Hawk ajunsese in Islington cu ocazia unei invitatii la masa de Craciun, insa ignora gandul si amintirea fiindca nu-si avea rostul atunci. Se uita iar la Rose, zambind usor. Facu un gest specific pentru ca ea sa continue, deoarece el avea impresia ca mai urma ceva. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|