|
change the voices in your head
|
23 Sep 2012, 16:14
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Agnes simtea cum suvitele ei alunecau jucaus printre degetele lui Mark. Chestia asta o facu sa zambeasca. Mark se juca cu parul ei. Era surpinsa, deoarece nu mai intalnise obiceiul acela la vreun baiat. De obicei fetele se jucau cu propriile suvite de par, sau ocazional, isi strecurau degetele subtiri in parul reprezentantilor de sex masculin.
Tresari cand Mark vorbi. Asa deodata, ei doi.. in Wilmington. Acolo se nascuse Mark? Nu-si putea imagina mai mult decat un baietel scund, cu obrajori rosii, care alerga pe un drum de tara, cu copaci scortosi, inalti si batrani pe margine.
"Wilmington?"
Tot ce spusese Mark suna atat de real. Ea nu fusese niciodata acolo. Ea crescuse in Franta, desi accentul ei se pierduse pe parcurs. Cuvintele lui creasera o sceneta draguta in mintea lui Agnes, cu oameni in uniforma albastra si doamne cu rochii de epoca. Foarte frumos. Foarte interesant. Nu putea spune nu.
Ar fi vrut sa-l avertizeze pe Mark. In ea salasuia aventurosul Sagetator. O data starnit, acesta era cu greu de stapanit. Cum putea da cu piciorul unei astfel de ocazii? Il iubea pe Mark si ar fi facut orice sa fie cu el.. peste tot. Ar fi fost mai mult decat incantata sa il insoteasca acasa. Se intoarse spre Mark, zambind.
"Mi-ar face placere, Mark." Nu era priceputa la asta. La a-si lasa sentimentele afara, convingand oamenii cu adevart de ceva. Insa era sigura ca Mark intelesese mesajul. Era mai tulburata decat apa unui lac canadian. Intr-un mod pozitiv, desigur. Era fericita. Deci, cum aveau sa procedeze?
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|