|
You better keep a distance
|
23 Sep 2012, 16:56
|
|
Aylee L. Lovel
|
RP Posts: 420
Casa: Viperini
Galeoni: 477
Animal: Tigru - "Gloom"
Slujba: Profesor "Aritmație"
|
|
Zambi si isi indrepta spatele, considerand ca era prea aproape de fata din fata ei. Da, se parea ca si aceasta venise fara un scop anume intr-o camera atat de importanta. O camera care cunoscuse rasete si plansete, tristete si agonie. Cata lume venise acolo stiind cu adevarat care le era cea mai mare dorina, stiind ce aveau sa vada in oglinda? Si oare cati dintre acesti vazura intradevar ceea ce se asteptau sa vada. Incerca sa isi imagineze fata cuiva care venea acolo stiind, sau crezand ca stie ce va vedea, poate o casa la mare, poate pe mami si pe tati impacandu-se si tinandu-se de mana. Si, in loc de asta, oglinda o arata tinandu-se de mana cu profesorul de vajhat, cu un baietel in brate. Viperina rase la gandul acesta, insa zambetul i se sterse repede de pe buze. Privitul in oglinda aceea putea oare sa te schimbe, sau deveneai pur si simplu constient de un fapt? Era un risc pe care vroia sa si-l asume?
-Eu am venit aici din greseala. Incercam sa ajung in dormitoarele din pivnita Viperinilor, dupa o zi lunga, in care am ocolit cu pasiune oamenii, raspunse simplu, fara inflexiuni in voce, de parca ar fi fost intrebata cat e ceasul. Rece, monoton, impersonal. Se parea ca nu reusea se fie apropriata de o persoana prea mult timp. Si acum, ca nu se mai putea ascunde in spatele tacerii, asa cum o facuse mereu, iesise la iveala partea ei de papusa. Papusa de portelan. Rece, moarta, ochii fiind singura parte vie.
Se ridica din nou de pe canapea, nelinistea punand stapanire pe ea. Nu ar fi trebuit sa intre, nu ar fi trebuit sa stea odata ce isi daduse seama unde era. Nu ar fi trebuit sa intre in vorba cu Ema. Atatia de 'nu ar fi trebuit'... Insa era prea tarziu. In minte ii rasunara cuvintele barbatului din pictura de langa usa. "Intra pe usa asta, aici nu va intra niciodata." Se intreba ce o impiedica pe Margareth. Era posibil sa fie ceva din viata modelului, cea dupa care i se facuse portretul femeii somnambule? Nu stia daca asa ceva era posibil, nu se interesase prea mult de asa ceva.
-Hai sa ne uitam in oglinda, Emm, zise Aylee, intorcandu-se brusc inspre fata de pe jos.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
|
|
Messages In This Thread |
RE: You better keep a distance - by Aylee L. Lovel - 23 Sep 2012, 16:56
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|