When we remember we are all mad
23 Sep 2012, 19:10
  • Era corecta din punct de vedere al sanctonarii elevilor insa la prima abatere nu era nimic. Chiar daca era prietenoasa cu cei din jur, nimeni nu-i stia latura ei intunecata, cealalta latura care izbugnea mereu cand nu trebuia sau in situatiile ca astea. Insa cu Effy nu avea nici o treaba, ii era prietena la fel ca si Evelyn si aveau ce sa discute pe durata unor momente petrecute impreuna, desigur ca deobicei coincidente. Nu prea conversase mult cu tanara in ultima vreme insa asta nu o facea sa o urasca, niciodata nu-si urase colegii de la Casa sau persoanele oarecare, mai ales prietenii.

-La fel, zilele astea au fost pline pentru mine si am vrut sa ma relaxez, insa am auzit bubuituri pe aici si am vrut sa vad ce e si iata, te-am gasit pe tine fix in baia lui Myrtle, care nu e tocmai un loc placut pentru relaxare. Haide, urmeaza-ma. Murmura ea in cele din urma si iesi din baie, o lua spre Camera Necesitatii insa se uita de cateva ori in spate sa vada daca cercetasa o urmarea. Deschise usor usa din Camera Necesitatii si patrunse inauntru, unde, se afla o gradina mare cu trandafirii si doua bancute libere.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When we remember we are all mad - by Julieta D. Thibault - 23 Sep 2012, 19:10