|
change the voices in your head
|
23 Sep 2012, 23:00
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Se simtea ca o conducatoare, desi nu era inrudita cu vreo regina sau cu vreun imparat, sau poate cu un ministru al Magiei. Prin venele ei nu curgea decat sange de Devorator. De ucigas. Sange rece. La fel ca si sangele celorlalti membri ai familiei sale. Toti erau Devoratori.. iar faptul acesta ii deschise ochii lui Agnes. O trezise la realitate. Nu era bine. Si-ar fi dorit ca copii ei sa nu faca parte din randurile Devoratorilor. Ar fi fost perfect daca nu s-ar fi bagat in vreuna din factiuni. Reveni asupra lui Mark. Privirea baiatului era, de asemenea, seducatoare. Cum putea el alunga monstrii ce salasuiau in santul sapat in nisip in jurul inimii ei, sa faca sa dispara lanturile ascutite ce fusesera aruncate asupra inimii ei si sa intre atat.. atat de usor in inima sa? Tot ceea ce gandise ea, suna a basm. Si resusise sa-l ameteasca pe Mark cu un singur sarut? Atunci era mai tare decat vodka, whiskey-ul si scotch-ul la un loc. Sa nu uitam e Tequilla!
Inchise un ochi, dandu-l pe celalt peste cap, mangaindu-si ganditoare barbia. Pe el il avea deja. Daca se gandea mai bine, nu exista nimic altceva mai important decat Mark, pentru ea. Nu-i lipsea nimic. El o iubea, ea il iubea pe el. Ce? Ce altceva? Nu era genul de persoana care sa-si doreasca lumea la picioare. Ea, voia sa fie o persoana normala. Daca ar fi putut ar fi dat timpul inapoi. Ar fi ascultat de verisoara ei si nu s-ar fi inscris in acea factiune. Altceva?
"Sa mergem in Wilmington! Vreau sa-mi aduci la cunostinta povestea ta. Vreau sa mergem pe ideea ta de mai devreme." exclama aceasta, zambind sters. Crezand ca.. poate Mark uitase de asta.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|