you win or you die
25 Sep 2012, 14:40
  • Inghiti in sec si cazu din nou in gandurile ei privind doar in gol, acele tevi trebuiau sa duca spre o iesire caci erau mult mai bune decat fereastra, cel putin nu aveau sa moara cand cadeau in gol. Insa ii veni o idee, isi aminti de situatia cand trebuise sa se catere din Arhiva de la spitalul Sf. Mungo pe aceea franghie, insa atunci era putin mai diferit, Artimei era acolo daca ea avea sa cada sau sa se loveasca. Isi puse mana la barbie incercand sa gandeasca, o alta solutie nu aveau si nu voia sa se tarasca prin tavile de esapament, care erau si stramte.

- Stiu! Insa trebuie sa ai incredere in mine, haide. Murmura ea si o prinse pe Evelyn de mana tragand-o pana la fereastra. Cu ajutorul baghetei facu sa apara o franghie care era tinuta bine de una dintre bare si ducea jos. Se intoarse spre cercetasa sa incerce sa-i explice:
    - Deci, eu ma duc prima ca tu daca cazi..sa cazi pe moale, spuse ea chicotind. Si trebuie doar sa tii mainile stranse pe franghie si picioarele pe zid. Uite asa. Zise ea in cele din urma si se puse pe franghie. Te uiti la mine si faci exact la fel.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
you win or you die - by Evelyn Steel - 10 Sep 2012, 12:53
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 15 Sep 2012, 21:00
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 17 Sep 2012, 14:35
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 19 Sep 2012, 10:56
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 13:21
RE: you win or you die - by Evelyn Steel - 22 Sep 2012, 19:33