|
25 Sep 2012, 16:28
|
|
Isolde du Maurier
|
RP Posts: 737
Casa: Viperini
Galeoni: 3370
Animal: Sarpe neveninos - "Ginger"
Slujba: Profesor "Grija fata de Creaturile Magice"
|
|
(01 Sep 2012, 18:28)India Allise Lee Wrote: - Engleză: dubioasă, dar merge

Franceza: pot să citesc, şi să scriu propoziţii simpluţe, însă de vorbit...mai greu...
Română: aproape la perfecţie :> =))
Restul...prea mare lenea xD
Well, la engleză, ce pot spune, sunt boss :> lol, nu XD Adică, mă pricep foarte bine, şi e evident că mai e loc de şi mai bine, însă niciodată nu poţi şti o limbă la perfecţie. Poate nici măcar cea natală. DETALIIDETALII.
Franceza: având în vedere că am 4 ore de franceză acum, cred că o să pot vorbi mult mai bine. Şi cum o să avem şi activităţi de listening (ecouter??? =))), o să progresez. Cu toate că la început parcă ni se vorbeşte în chineză 
Română: well, cred că e destul de evident că sunt şi mai boss. Mai fac şi greşeli, e logic, însă sunt mândră de stilul meu de rp (când nu mi se duce inspiraţia şi fac posturi cizmice de 3 rânduri). Păcat că am mai multă imaginaţie decât talent (cine-mi citeşte comentariile ar crede că sunt clasa a V-a XD)
Germană: Yaaaaay, fac germană   iubesc germana(deşi am făcut doar o singură oră până acum), şi mi se pare o limbă genială, indiferent cât de grea e.
Latină: dafuq is diz chinesee??
Ok, poveşti poveşti XD
THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|