Oh, God! Am I pregnant?
|
23 Oct 2012, 15:56
|||
|
|||
Se uita roata prin incapere, clipind rar si pufaind constant, si realiza ca nu ii placea pe oamenii din salon. Ceea ce era perfect normal pentru el, care nu placea pe nimeni. Momentan, nici Eric nu ii era foarte drag sufletului, din simplul motiv ca se afla intr-un spital si nu intr-un bar. Desi era foarte probabil, cunoscandu-l sa se afle in spital deoarece statuse prea mult timp intr-un bar. Ceea ce aducea o alta problema la lumina: ce cauta intr-un bar fara el, dare isi petrecuse ultimele zile arzandu-i gatul dupa un pic de alcool...
"N-ai decat sa te obisnuiesti cu soarele, Nosferatule, sau sa te sufoci. Si sa-ti sufoci colegii de suferinta. Uite, domnisorica aici de fata" si gesticula spre Pearl, "e gata-gata sa imi tina morala pentru ca sunt un nenorocit care isi permite sa incalce regulile si sa fumeze intr-un salon de spital, si daca ar putea m-ar pune sa stau la colt cu mainile sus. Domnisoara" ii se adresa de data aceasta direct, aplecandu-se putin ca sa o priveasca in ochi, "cu atitudinea ta de copil rasfatat si cu un catarg de corabie infipt in rect, daca nu te violeaza cineva la colt de strada, ai sa mori virgina!" Pufai lent din pipa privind-o insistent si isi aminti vag de ce uraste pustanii de scoala. Ceea ce il facu sa ii arunce o privire si celui care aparent ii fusese elev la Durmstrang. De Durmstrang il legau si amintiri placute si nelacute, dar nu putea spune ca se simtea extaziat de intalnirea cu un fost elev. Macar acum stia de unde ii cunoaste mutra. "Numele nu imi spune mare lucru. Dar am sa-mi amintesc daca mi-ai facut probleme la ore, si nu va fi un moment foarte fericit pentru tine." Ii zambi acru. "Daca nu m-as fi trezit cu un patronus care sa imi behaie la geam, poate as fi fost intr-un loc mai placut, magarule" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|