|
|
30 Sep 2012, 19:24
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Se ridica,aranjandu-si camasa si privindu-si scurt inelul de forma unui sarpe ce se incolacea in jurul aratatorului sau drept,ochiul reptilei fiind o bucata micuta de smarald. Era accesoriul lui preferat,fiindca se potrivea perfect si nu simtea ca il poarta decat atunci cand isi privea mainile. O lasa pe Natalie sa iasa prima,deschizandu-i usa incet,apoi inchizand biroul in urma lor. Avea mult de lucru insa oricum avea alte planuri.
'' O sa demisionez curand. Nu e de mine. Eu sunt mai casnic din fire...Nu imi plac oamenii prea mult si orice slujba implica un anumit colectiv. Poate un magazin a carui locatie sa nu fie cunoscuta decat de anumite persoane? Poate,dar nu acum.''
Ajunsera in scurt timp in fata Ministerului,continuand sa mearga,dar de data aceasta sincronizat,ca doua papusi automate,sub aceeasi comanda. Kurt isi intinse incet mana,prinzandu-se de partea interioara a antebratului ei,coborand pana ce in final degetele de la mana lui stanga se prinsera de dreapta ei. Ii fusese dor sa ii simta pielea,sa o simta alaturi de el.
'' Stiu ca e un gest necugetat insa trebuie sa intelegi ca sunt barbat si am nevoi. Nu carnale,nu,ci mai degraba spirituale. Vreau sa ma asigur ca esti aici.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|