|
|
01 Oct 2012, 14:58
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inghiti in sec si isi arcui o spranceana cand il auzi ca zisese "un un-chi"? Exact cum rostise ea cuvintele doar ca pe un ton mai masculin, o voce joasa insa in acelasi timp blanda. Se juca cu lingurita in ceasca de cafea care deja se racise, insa nu o interesa asta in mare parte acuma. Isi sufleca manecile de la bluza neagra ce ii tinea de cald, chiar daca erau in cafenea frigul de afara se instalase bine in corpul ei. Isi intoarse privirea catre Edmund si zise:
-Uhm, da. Ivy nu stie, defapt nu i-am spus ca acum trei saptamani am..ma plimbam mai bine zis pe holurile scolii si eram cu o prietena de la Ochi de Soim si s-au intamplat cateva chestii mai ciudate, apoi..brusc apare un tip si imi zice ca el e fratele tatalui meu..si arata o chestie care adeverea asta. Insa nu sunt sigura daca e adevarat, nu am apucat sa vorbesc cu sora mea. Si probabil n-ar trebui sa te impovarez cu povestiile mele de familie, asa ca... Murmura ea in cele din urma cand mai lua o gura din cafea privindu-l pe barbat schitand un zambet vag.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|