don't let the fear of falling keep you from flying
01 Oct 2012, 21:11
  • Da. Era acolo cu el. Agnes pipai de mai multe fata lui Mark pentru a se asigura ca intr-adevar era acolo. Se si ciupi de brat. Merita. Mark merita. Nu-si putea imagina cum era acolo, unde statuse el atata timp, insa stia cum era.. fara el. Cu totul singura. Gandul ca Mark nu era liber o intrista. Gandul ca nu-l putea vizita oricand. Doar la permisii.
    "Da, sunt! Suuunt!"ii canta ea. Era fericita. Entuziasmata. Nu se putea stapani. Mentinu sarutul chiar si dupa aceea. Stampiland fata lui Mark. Noroc de el ca Agnes nu prea folosea cosmetice. Nici macar luciuri.
    "Ce faci? Ti-ai facut prieteni acolo? Ti-am dus dorul ataaat de mult."incepu ea in graba, gesticuland din maini."Sper ca nu te-ai certat cu vreun nebun, si nu esti ranit, nu? Voi sta cu tine toate aceste trei saptamani. Si voi fi foarte atenta.. iti voi acorda toata atentia mea, Mark."termina roscata, supsinand apoi "Meritam." Se simtea ca intr-o luna de miere sau ceva. Insa, nu-l intrebase pe Mark de planurile sale. Poate voia sa-si viziteze familia. Familia pe care nu o vazuse de un an intreg. Un an in care Agnes isi tocise mintea, inima.. sufletul. Fiind ingrijorata pentru Mark. "Dar ce tot spun? Mi-ai fi spus daca te-ai fi ranit.. asa-i?"Si totusi.. nu era prea sacaitoare? Adica, poate Mark se astepta la o iubita care sa nu se intereseze de atat de multe lucruri, evenimente si chestii. Probabil ii ajungea deja o mama.. ce mai avea nevoie de inca una?

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: don't let the fear of falling keep you from flying - by Agnes Marie Lovel - 01 Oct 2012, 21:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,036 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel