forgiven not forgotten
04 Oct 2012, 20:44
  • O privi scurt,usor emotionat. Nu ii venea sa creada ca el era cel intrebat despre aceste lucruri cand defapt el gresise. Era usor contradictoriu dar totusi el aprecia acest lucru. Increderea era totul. Increderea in tine insuti,in persoana de langa tine,in membrii familiei tale. El avea doar al doilea lucru si anume increderea in persoana iubita. Se considera prea slab si nepotrivit pentru a se iubi pe sine iar Malfoy-ii nu mai reprezentau pentru el elemente importante,folosindu-se doar de numele si influenta pe care acestia i-o ofereau,numindu-l si liderul lor.

'' Ti-as mai fi daruit ultimele mele zile de viata daca nu as fi fost sigur ca le vei pretui si ca ma vei ajuta sa le petrec in cel mai minunat mod si anume iubindu-te asa cum am obisnuit candva,de data aceasta mult mai puternic si mai sincer?''

Ii atinse mana,cealalta punand-o pe umarul ei. O privi adanc in ochi,citind dragoste si intelegere. Vedea libertate,pasiune si mai presus de orice,se vedea pe sine. Se completau reciproc. El era tot ceea ce Natalie nu era si invers. Si totusi...totul functiona absolut perfect,semn ca intre ei era mult mai mult decat chimie sau sentiment. Era,intr-un fel,o forta magnetica ce ii unea nespus,ce ii facea sa fie nedespartiti,chiar daca erau la mile departare.

'' Vrei sa am incredere in tine? Este acesta unul din motivele pentru care traiesti tu,Natalie?''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 04 May 2012, 19:10
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 05 May 2012, 13:01
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 05 May 2012, 16:39
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 29 Sep 2012, 20:45
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 30 Sep 2012, 16:34
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 30 Sep 2012, 19:24
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 01 Oct 2012, 10:18
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 01 Oct 2012, 21:48