|
08 Oct 2012, 20:09
(This post was last modified: 04 Nov 2012, 22:58 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Se incrunta cand ii auzi vorbele si se intoarse din nou din drum, nu si-a amintit faptul ca sora ei sa fi trecut pe aici. Defapt nici nu trecuse, ar fi stiut caci era o chestie ce doar ele o stiau cand treceau pe acasa, o chestie intre surori. Inspira aerul adanc si scoase din nou bagheta din buzunar rotind-o insa campul se facu vizibil si stralucea, frumos dar se pare ca nu le era de ajutor cu nimic. Puse mana pe el si se alesese cu un "Auch!", campul nu era chiar atat de prietenos si frumos pe cat parea caci se pare ca avea un fel de unde magnetice in el. Nu putea trece nici ea, insa nici el. Ea era blocata in conac iar el inafara conacului, dar isi scutura capul pentru a reveni la realitate si brusc becurile se stinsera. Rosti un " Lumos" pentru a vedea ce se intampla.
Roti bagheta intr-o parte si in alta, dar brusc din nou se auzi bubuituri la etaj. Inima ii batea puternic, niciodata nu-i placuse intunercul si fazele astea din filmele horror, cel putin voia doar sa le vizioneze si sa nu faca parte din ele.
- Grozav, eu sunt blocata aici si tu inafara. Insa nu tin minte sa fi fost Ivy pe acasa, sunt sigura ca n-a fost. Murmura ea in cele din urma, dar avea o vaga impresie ca era mana asa zisului "unchi" al ei. Inghiti in sec si continua:
- Ma duc sus sa vad ce e, revin repede si nu pleca! Spuse ea in cele din urma si se intoarse apoi brusc pe calcaie, zicand: Te iubesc.Apoi isi facu drum pe scari, urca pana in biblioteca cu grija si simtind miros de fum, deschise usa insa ceva o impinse inauntru si inchise usa la loc. Dadu sa o deschida insa nimic.
CLOSED!
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|