don't let the fear of falling keep you from flying
09 Oct 2012, 10:18
  • Mark râse de continua trăncăneală a fetei. Îi fusese atât de dor de ea, încât ar fii putut să-i asculte îngrijorările timp de zile întregi.
    - Sunt bine, răspunse el, zâmbind. Am scăpat ieftin. Doar o coastă ruptă.
    Imagini cu prietenii lui murind în faţa lui, grenade explodând şi copii morţi îi invadau minte. Nu, nu se putea gândi la asta acum. Acum era fericit.
    - Totuşi, ai grijă cu îmbrăţişările, spuse Mark, alungându-şi gândurile rele.
    Se întrebă dacă Agnes ştia de ce trebuiau să se întâlnească pe un pod aproape pustin din Anglia. Probabil că nu, n-avea cine să-i spună. Totuşi, speră să-i placă surpriza.
    - Înainte să-ţi dezvălui planurile mele malefice, trebuie să-mi spui sincer : vrei să stai cu mine toate aceste trei săptămâni ? Nu te grăbi să răspunzi, pentru că nu poţi să dai înapoi.
    Avea un zâmbet amuzat pe faţă şi, pentru câteva secunde, se întrebă ce-ar face dacă ea ar spune că nu vrea. Dar va vrea - se baza pe asta.

:::Ex-Hufflepuff Student:::
[Image: tumblr_m7ok38AvjZ1qdqw3ro8_r1_250_zps6f50d9d4.gif] [Image: tumblr_m7ok38AvjZ1qdqw3ro1_250_zpseb7609d3.gif] [Image: tumblr_m7ok38AvjZ1qdqw3ro4_250_zpsb4c26b37.gif]
~Why should I do what others say?~

Ivy's clone
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: don't let the fear of falling keep you from flying - by Mark Wilson - 09 Oct 2012, 10:18

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,036 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel