Colin needs to shut up now.
09 Oct 2012, 22:34
  • Aproba cu o miscare a capului, cu un zambet mic pe buze. Oh, belele! Se putea spune ca de cate ore de detentie avusese Hawk parte intelegea prea bine notiunea de 'belele'; desi de multe ori el era cel care le provoca, iar altii erau doar nefericitii prinsi la mijloc - victime colaterale. Hei, dar pana la urma ce copilarie era aia in care deveneai model pentru Sfinti? O vaza sparta, o bomba mirositoare in camera de zi, o escapada nocturna... Toate erau catalogate drept 'micile placeri nevinovate ale vietii.
    " Teoretic da, nu prea sunt genu' de persoana care se plictiseste des, insa de data asta nu am incotro. Am incercat mai devreme sa provoc macar o discutie, dar n-am cu cine. Nici macar pentru un Sah al Vrajitorilor nu s-a oferit cineva si, nu stiu cum sa-ti spun, dar joc ingrozitor. Ma bate chiar si verisoara mea de cinci ani la asta" chicoti el, desi era adevarat ceea ce spusese.
    Ii veni o idee ciudata in minte, iar asta il puse pe ganduri. Era doar imaginatia sa, stia sigur, dar daca... Se indrepta brusc, uitandu-se cu ochi mari inspre Lexie.
    " Daca e o boala a plictiselii?" facu el surprins. " Pun pariu ca e contagioasa"

[Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho3_250.png][Image: tumblr_mghoqjdBsa1qd4vaho4_250.png]
I have nothing to confess – except that I have nothing to confess
Minds Rule Might
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Colin needs to shut up now. - by Colin Hawkeye Rovson - 09 Oct 2012, 22:34