Innocent and pretty
|
14 Oct 2012, 00:52
|||
|
|||
Se apropie putin de fata cercetand-o din cap pana-n picioare cum facea cu orice domnita care i se arata din cand in cand, nu si-a creeat un obicei din a fugi dupa fiecare fustita, desi ca si orice barbat mai are nevoie si el de o prezenta feminina. Zambi fals, gropitele din obrajii sai facandu-si aparitia involuntar la contractia muschilor faciali. Ii apuca mana intr-a lui si tinand-o strans o saruta scurt pe dosul palmei uitandu-se in continuare la ea cu o privire suspicioasa insa deloc rea. "Imi face placere, domnisoara Davinia!" Reveni in pozitie verticala fara sa-si ia ochii de la ea de parca intentiona sa o citeasca doar din priviri.
"Vedeti dumneavoastra..presupun ca sunteti noua pe aici avand in vedere faptul ca am trecut nu demult prin acest birou si era altcineva. Poate ca persoana respectiva a fost data afara din cauza incompetentei de a-si indeplini functia la nivel superior sau era doar o impostoare." Accentua intentionat ultimul cuvant asteptand o reactie din partea fetei, daca ar fi fost dupa el, ei bine, nu il durea in cot cine sta in fata lui insa aici era o mica neclaritate. Vroia doar sa stie daca nu-l inseala memoria sau daca se apucase sa umble drogat prin locurile unde trebuia sa fie cu mintea lucida. "Am lasat acum sase zile un pui de dragon Scrislouthis..initial mi s-a spus ca pot sa-l iau inapoi oricand imi pofteste inima, pentru ca are o dimensiune mica si cresterea lui este legala insa apoi mi s-a comunicat printr-o bufnita ca este confiscat. Sunt aici ca sa-mi iau dragonul inapoi si nu ma intereseaza toate chistiile astea cu legea si hotararile voastre care se schimba peste noapte."Se incrunta chipul devenind-i brusc dur si rece, fara sa schiteze un zambet, buzele fiindu-i lipite strans una de alta. ![]() ![]()
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 25 Sep 2012, 14:58
RE: Innocent and pretty - by Lucas Sasha Neitzke - 28 Sep 2012, 22:46
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 28 Sep 2012, 22:53
RE: Innocent and pretty - by Lucas Sasha Neitzke - 14 Oct 2012, 00:52
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 10:53
RE: Innocent and pretty - by Lucas Sasha Neitzke - 14 Oct 2012, 15:46
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 19:03