Thread Closed 
Innocent and pretty
14 Oct 2012, 00:52
Se apropie putin de fata cercetand-o din cap pana-n picioare cum facea cu orice domnita care i se arata din cand in cand, nu si-a creeat un obicei din a fugi dupa fiecare fustita, desi ca si orice barbat mai are nevoie si el de o prezenta feminina. Zambi fals, gropitele din obrajii sai facandu-si aparitia involuntar la contractia muschilor faciali. Ii apuca mana intr-a lui si tinand-o strans o saruta scurt pe dosul palmei uitandu-se in continuare la ea cu o privire suspicioasa insa deloc rea. "Imi face placere, domnisoara Davinia!" Reveni in pozitie verticala fara sa-si ia ochii de la ea de parca intentiona sa o citeasca doar din priviri.
"Vedeti dumneavoastra..presupun ca sunteti noua pe aici avand in vedere faptul ca am trecut nu demult prin acest birou si era altcineva. Poate ca persoana respectiva a fost data afara din cauza incompetentei de a-si indeplini functia la nivel superior sau era doar o impostoare." Accentua intentionat ultimul cuvant asteptand o reactie din partea fetei, daca ar fi fost dupa el, ei bine, nu il durea in cot cine sta in fata lui insa aici era o mica neclaritate. Vroia doar sa stie daca nu-l inseala memoria sau daca se apucase sa umble drogat prin locurile unde trebuia sa fie cu mintea lucida.
"Am lasat acum sase zile un pui de dragon Scrislouthis..initial mi s-a spus ca pot sa-l iau inapoi oricand imi pofteste inima, pentru ca are o dimensiune mica si cresterea lui este legala insa apoi mi s-a comunicat printr-o bufnita ca este confiscat. Sunt aici ca sa-mi iau dragonul inapoi si nu ma intereseaza toate chistiile astea cu legea si hotararile voastre care se schimba peste noapte."Se incrunta chipul devenind-i brusc dur si rece, fara sa schiteze un zambet, buzele fiindu-i lipite strans una de alta.

[Image: 9NpsP5p.gif]  [Image: Wqb5ph6.gif]
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 25 Sep 2012, 14:58
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 28 Sep 2012, 22:53
RE: Innocent and pretty - by Lucas Sasha Neitzke - 14 Oct 2012, 00:52
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 10:53
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 19:03
RE: Innocent and pretty - by Wanda J. Bennet - 14 Oct 2012, 21:58